Температури от 13-14 градуса очакват  Пловдив утре, в последния ден

...
Температури от 13-14 градуса очакват  Пловдив утре, в последния ден
Коментари Харесай

Последният ден от 2022-а ще бъде с почти пролетни температури

Температури от 13-14 градуса очакват  Пловдив на следващия ден, в последния ден на 2022 година.
Прочетете още
През нощта ще е най-вече ясно с краткотрайни нараствания на облачността. До сутринта тук-там в низините, котловините и по поречията ще се образува ниска облачност или мъгла. Ще бъде съвсем безшумно с минимални температури сред минус 1° и 4°, в София към 1°. Утре ще доминира слънчево време, преди обяд в низините и по поречията с ниска облачност или мъгла. Вятърът ще е напълно слаб от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 11° и 16°, малко по-ниски в регионите с трайна мъгла, в София към 11°. Навръх Нова година ще е най-вече ясно и съвсем безшумно с температури сред 2° и 7°, в София към 3°.

Над планините ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Температурите няма да се трансформират значително и оптималната на 1200 метра ще е към 10°, на 2000 метра към 3°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Преди обяд по-значителна ниска облачност ще има по южното крайбрежие. Ще духа слаб запад-северозападен вятър. Максимални температури 10-13°. Температурата на морската вода е 9-10°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР